= petri = pyöräily = geokätköily = sivustot = info = = etusivu =
Sivustot (ylläpito omalla domainilla)
[päivitetty 02.07.2013]
     
  Tallbon Ponitalli. Ylläpito: Nina Malmberg ja tekninen ylläpito: Petri Kuntsi.
     
  Viitasaaren Suunta ry. ViiSu on vuonna 1979 perustettu suunnistusseura, joka toimii pohjoisen Keski-Suomen alueella Viitasaarella ja Kannonkoskella. Ylläpito: Petri ja Asta Kuntsi
     
Sivustot (jäädytetty / lakkautettu)
[päivitetty 02.07.2013]
     
  Viitasaaren lukion Abit -92. 1992 katosivat maailmalle reilu 40 ylioppilasta Viitasaaren lukiosta. Mihin he katosivat.. ja mitä he ovat kaikki nämä vuodet tehneet. Tämä sivukokonaisuus pyrkii ratkaisemaan arvoituksen. Ylläpito: Petri Kuntsi ja Sami Sääksjärvi.

Sivusto lakkautettu vieraskirjaa lukuunottamatta. Koulukaverit.com hoitaa asian nykyään tyylikkäämmin ja turvallisemmin.
     
  Viitasaaren lukion Abit -94. Herran vuonna 1994 jkr. opiskeli Viitasaaren lukiossa 59 abiturienttia. Suunnitelmia ja haaveita oli jokaisella niin elämän kuin urankin suhteen. Mitä kautta lukion penkkejä kuluttaneet tulevaisuuden lupaukset ovatkaan kulkeutuneet uudelle vuosituhannelle? Ylläpito: Kuntsi.

Sivusto lakkautettu vieraskirjaa ja muutamaa sisältösivua lukuunottamatta. Koulukaverit.com hoitaa asian nykyään tyylikkäämmin ja turvallisemmin.
     
  Absotute-tuning.com. Viitasaarelaisen tuningporukan kotisivut. Ylläpito: Petri Kuntsi & Henri Kuntsi

Toiminta lopetettu ja sivusto lakkautettu
     
  Bear's Kennel. Raili Kolehmaisen labradorinnoutajakennel Savon sydämessä, Kuopiossa. Ylläpito: Petri Kuntsi.

2009: Kennelin toiminta jatkuu pienimuotoisena ja sivuston päivitys on lopetettu